Pasar Malam

Live from Jalan TAR haha

Aefa ambik cuti 4 hari.
Sebab mummy dan auntie ada kat sini.
Tapi sekarang mereka di N9.
Melawat sepupu yang training kat sana.

So Aefa amek kesempatan check in dulu, bersantai dan on9.
Superb wifi hotel ni.
Boleh online dengan tenang and download cite korea.. yeahhaa.

Petang sikit baru aefa keluar merayau kat pasar malam tu.
My fav!!
Selalu pergi pasar malam ni bukan beli ape pon.
Tangan akn penuh dengan makan je haha

Ok. See u later!
Previous
Next Post »

12 kritikan

Click here for kritikan
March 15, 2014 at 2:49 PM ×

lama dh tak pegi pasar malam, selalu pesan kat abah je kalau dia nak pegi pasar. tpi kalau dh dtg pasar malam ni mmng rambang mata kan? hehe

Reply
avatar
Umi Nazrah
admin
March 15, 2014 at 4:11 PM ×

salam singgah. saya memang suka p pasar malam! dari dulu lagi. sekarang ada anak2 kurang sikit saya bawak anak2 p pasar malam. bukannya apa, sesak2 ngan orang bawak anak2 tu saya tak suka. kesian kat anak2 yg baru 2tahun nak jalan. orang bukannya perasan sangat :(

Reply
avatar
Anne Nurain
admin
March 15, 2014 at 6:37 PM ×

aefaaaaa... lama x singgah ctok..
kmk baru blit dr pasar malam tg. malim.. beli makanan ngan shopping tudung skit.. hehehe..

Reply
avatar
Akeyla Azmi
admin
March 15, 2014 at 7:13 PM ×

KAK AEFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IMISSYOUUUUUU NASIBAIK U IN MY BLOGLIST HIHIHI <333333333

Wah wah wah pasarmalam memang takleh tinggal makanan nya hikhik <3

bestnya duk hotel hm
untunglah hm
jeles ni hm
mohon tahu ye hm
hihihi

Reply
avatar
Aya Zuki
admin
March 15, 2014 at 8:14 PM ×

kalau pergi pasar malam semua nak beli kan.heee

Reply
avatar
March 15, 2014 at 9:40 PM ×

Lama sik pergi pasar malam..

Reply
avatar
March 15, 2014 at 9:53 PM ×

wahh lamanya tak pergi pasar malam

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
March 16, 2014 at 8:00 AM ×

ika antara penggemar beli makanan kat pasar malam hahahahah....boleh geng ni :P

Reply
avatar
nana kimie
admin
March 16, 2014 at 11:38 PM ×

lama da x g pasar malam...wah2 sakan dia soping makanan ye..heee

Reply
avatar
acik idah
admin
March 20, 2014 at 4:49 PM ×

Dulu2 kalau pegi pasar malam jln tar tu suka makan laksa utara... sedapp! :D

Reply
avatar
Invisible Me
admin
March 30, 2014 at 3:02 PM ×

Lama tak pergi pasar malam. Sedapnya makanan2 kat pasar malam.

Reply
avatar