Welcoming Ceremony

Ini kisah bulan lepas.
Baru berkesempatan nak update.
Pejam celik dah 5 bulan berkhidmat dengan AEON.
Nape pilih AEON?
Sebab suke shopping kat sane. hahaha
Boleh tak jawab macam tu?

Mase welcoming ceremony ni kami buat live conference dgn
AEON negara lain termasuk HQ di Jepun.
Agak rimas sebab tak paham dorang cakap ape. haha
Memang ade translator Jpn-Malay tapi 
mungkin sebab volume dua-dua speaker sama level,
so tak boleh nak dengar ape dorg bualkan -.-'



Sila buat-buat terkejut.
Uniform??
Seriously??
Ye memang serious wa cakap sama lu.
Kami beruniform pink ini.
Aww sweet gitu colour pink.



Kerja dalam office or kat dalam store sama je.
Beruniform.
Tak nak beruniform?
Boleh.. Kena jadi manager.
Harap cepat-cepat jadi manager la kan.
hahaha
Kalau kerja kat HQ Taman Maluri pun xperlu beruniform.
Tapi tak mau lah. Sebab... rahsia di situ.. kekeke


Sekarang Aefa tengah berangan nak mintak tukar
masuk operation.
Gedik kan. Dah bos suruh duduk office nak masuk store pulak. -.-'

Oklah. Nanti cerita pasal kerja lagi.
Malam ni kena rehat simpan energy untuk esok.
Kami ada AEON Member Fiesta.
Dijangka balik rumah esok akan terduduk kepenatan. hikhik
Jemput datang ye. :D
Previous
Next Post »

13 kritikan

Click here for kritikan
May 3, 2014 at 11:47 AM ×

hai aefa :) comel baju pink tu

Reply
avatar
Anne Nurain
admin
May 3, 2014 at 4:45 PM ×

harap2 aefa cpat jdi manager.. hehehe..
cantik baju, nak keja aeon jugak la.. nak pakai baju pink.. haha..

Reply
avatar
Aqilah Azmi
admin
May 3, 2014 at 8:21 PM ×

bestnyaaaaaa hihi eh kak aefa aeon manaaaa hihihi i love aeon too hahahah <3

cepat jadi manager ye kak aefa hihi

Reply
avatar
May 6, 2014 at 12:09 AM ×

Lama x snggh sini..aefa.hehe..cntik bju..pinky2 gitu.hehe

Reply
avatar
Myra Jay
admin
May 6, 2014 at 11:03 AM ×

Aminnn.. mudah2an cepat naik manager ye :)

Reply
avatar
May 12, 2014 at 12:42 PM ×

syoknye tengok dia.. selamat berkerja aefa..! :)

Reply
avatar
May 15, 2014 at 11:36 PM ×

Memang sweettt jerr... orang kalau dah comel pakai apa pun tetap nampak comel kan.. :D

Reply
avatar
Tinta Lana
admin
June 19, 2014 at 8:53 AM ×

Assalamualaikum.

Sweet warna uniformnya..soft pink..sekali dgn seluar ya.

Selamat bekerja.. :)

Reply
avatar
December 2, 2014 at 1:27 PM ×

bekerja apa pun janji kita happy dengan kerja kita kan... selamat bekerja dan salam perkenalan...

Reply
avatar