AEON Mall Shah Alam Teaming Up Camp

Alhamdulillah selesai satu program. Walaupun I hanya join beberapa aktiviti je. hakhak Actually bukan tak nak join. Ikut kan hati tak nak pergi team building ni jugak sebab banyak kerja tak settle lagi. Dengan kekuatan bulan I pergi team building ni bersama laptop dan kertas-kertas kerja. Yang pernah mengalami benda macam ni mesti paham perasaan tu. hahah


High rope. High jugak confidence I naik benda alah ni hihi.. Tapi seronok. First time I try benda macam ni. After high rope kena flying fox sebab consultant tu cakap takde cara lain nak turun selain flying fox. LOL. I pun redha kena tolak abang flying fox tu... tapi Alhamdulillah la selamat sampai ke penghujung hahaha.. Effect bermain benda ni, sakit tangan sampai sekarang. haha..

Sorry ni je mampu nak tunjuk haha. Tak dan nak selfie sebab busy dengan laptop. Apa-apa pun. Good luck untuk Shah Alam Team untuk new mall opening bulan March nanti. 
Previous
Next Post »

4 kritikan

Click here for kritikan
February 7, 2016 at 12:39 PM ×

Aefa..hehe..lamanya x mai sini...wah kemain skrg join adventure2 ni..^_^

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
February 7, 2016 at 12:51 PM ×

kan... aefa dah lama tak aktif blogging.. ni baru nka aktif balik hikhik.. ala setahun sekali je join adventure tu hahhaah

Reply
avatar
February 16, 2016 at 4:51 PM ×

hahahaha...seronok jugak walaupun busy kan...hilang penat skjp!

Reply
avatar