Buku Merah - 3rd Attempt

Ini cubaan kali ke tiga. Kali ni pergi ke Kompleks Kementerian Dalam Negeri, Jalan Dutamas. Berbekalkan surat beranak dan IC original serta 2 salinan masing2, Alhamdulillah sekejap je dah settle.

Yang buat jadi lama sebab cari parking. Aku beria lah pusing-pusing carik parking kat depan tu. Tengok-tengok kat belakang ada tempat parking lagi rupanya.. hehee. Nasib baik tergerak hati nak cari parking kat belakang kan. Kalau tak memang buang masa kat parking tu je..

Ape-ape pun harap semuanya berjalan dengan lancar.. InsyaAllah...

Previous
Next Post »

1 kritikan:

Click here for kritikan
Kelly Tanoto
admin
April 15, 2015 at 12:59 AM × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar