1..2..3.. Step by Step..

Assalamualaikum dan Salam sejahtera.
Lamanya tak mengadap blog.
Bukan saje tak mengadap, tapi sebab rumah lama I internet tahap
nak sent wassap pun susah.

Sekarang I dah pindah..
Pindah tempat kerja..
dan pindah rumah..
Ambik angin baru la katakan..

InsyaAllah akan mengakifkan balik blog ni.. blogwalking.. blogrunning..
semua macam jenis blogging la..

Tapi kali ni post setakat ni dulu la ye.
hahaha
penat menghabiskan duit kat Member Day AEON Taman Maluri tadi.

Kita jumpa esok~


Previous
Next Post »

15 kritikan

Click here for kritikan
AMIIZAA
admin
September 4, 2015 at 4:16 PM ×

kak mieja singgah sini:)

Reply
avatar
asha hana
admin
September 4, 2015 at 5:08 PM ×

Heheheh. Samalah. Tp sebab krje. Keje shift kan. Pastu lappy trbengkalai je. Huhu

Reply
avatar
Rara Zack
admin
September 5, 2015 at 7:00 PM ×

Lambat betul tu sampai nak send whatsapp pun tak lepas.. Haha..

Reply
avatar
September 7, 2015 at 9:12 AM ×

akak pun baru nak aktif berblog ni..hehe

Reply
avatar
September 10, 2015 at 11:44 AM ×

hoi hoi...bukan main lama hibernate! hahahaha...tukar branch dah ke sekarang???????

Reply
avatar
Mizz Aiza
admin
September 16, 2015 at 7:25 PM ×

assalam.. dah lama akak tak singgah sini.. akak lagi lama tak blogging..

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
September 25, 2015 at 12:14 PM ×

Haha.. same la.. sbb keje shift.. tp plg payahnye sbb internet kat umah mmg mcm siput hahaha

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
September 25, 2015 at 12:15 PM ×

Hahah.. betul.. kdg2 org nk call pun xlepas.. ntah pape je coverage kat rumah tu. Hihii

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
September 25, 2015 at 12:16 PM ×

Hehhe.. same la kite kak.. tp... Ads problem pulak skrg.. xde laptop hahha

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
September 25, 2015 at 12:18 PM ×

Hahahha.. apekan daya.. internet xde hahaha... Skrg kat hq aeon da.. maluri.. line dah ok.. tp xdak laptop pulak skrg hahahha

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
September 25, 2015 at 12:19 PM ×

Wsalam kak.. hihi.. sama la kite.. rindlu nk blogging.. tp tenet xde masalahnye..

Reply
avatar
Dewi Aja
admin
January 13, 2016 at 11:52 PM × This comment has been removed by a blog administrator.
avatar