Raya ke 4

Hari ni Aefa keluar bersama kawan-kawan sekelas. Dengan menggunakan 2 buah kereta kami menziarah rumah-rumah kenalan kami dan rumah-rumah lecturer. Gembira boleh keluar bersam-sama dengan mereka. Inilah kali pertama Aefa keluar pergi mengunjungi rumah-rumah pensyarah kami bersama dengan rakan-rakan sekelas. Rombongan kami ini disertai oleh Aefa, Gege, Ajoy, Norman, Shukor, Diana Anthony, dan Mary.

Raya

 Raya

 Raya

 Raya

 Raya

 Raya

 Raya

 Raya

Gambar-gambar di atas adalah gambar-gambar kami di rumah Madam Ratna. Beliau merupakan pensyarah kami yang mengajar subjek Selling. Rumah Madam Ratna merupakan rumah paling lama kami bertandang. Heheh. Kawan-kawan Aefa sempat berkaraoke di rumah Madam kami.

 Raya

 Raya

 Raya

 Raya

 Raya

Gambar-gambar di atas pula koleksi gambar di rumah Mr. Abg Sulaiman. Beliau merupakan pensyarah kami yang mengajar subjek Operation Management. Secara jujurnya Aefa amat mengagumi hiasan rumah Mr. Abg. Cantik sangat.. Pandai isteri sir decorate.. Ala-ala Casa Impian gitu..huhu

Kami habis bertandang ke rumah-rumah kenalan kira-kira pukul 11.30 malam. Memandangkan kami semula kelaparan, kami pergi mengisi perut di Benteng, Satok. Kira-kira pukul 1 pagi barulah kami berangkat balik ke rumah masing-masing.
Previous
Next Post »

2 kritikan

Click here for kritikan
Affy Afiqah
admin
November 9, 2013 at 2:04 AM ×

seronoknya, ika tak pernah laa raya rumah lecturer, sume rumah jauh2, hewhew

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 11, 2013 at 1:35 AM ×

Ika hehe.. rumah lecturer msa diploma dulu.. kan kat sarawak.. lecturer pun duduk berhampiran.. hihi

Reply
avatar