Chatbox - Perlu atau Tidak?

Amboi.
Tajuk macam orang nak wat perdebatan je.
Perlu ke tak CBox di blog. haha
Cbox
yg atas2 tu ye. hari2 dtg sini, rajin beno~
kalau perasan timing die post mesti sama ^_^


Sebenarnye betul lah tengah berdebat dengan diri sendiri. Sakit pulak ati kite ni bile tengok CBox penuh! Penuh dengan kawan-kawan BW tak kisah pun, tapi ni penuh dengan iklan. grgrgrgrgr. Oh helo!! Tak perlu iklan bagai nak rak macam tu. Saya ni guna broadband. QUOTA broadband saya terhad. Jadi jangan bazirkan masa saya bukak iklan cepat kaya tu!! Iklan tu la. Iklan ni la. Nak marah berapi-api pun tak guna. Dorang tak baca punya lah. Silap-silap dorang guna software je post komen2 kat CBox tu kan.

Jadi.. erm.. tu lah.. tak tau nak decide. Kalau buang, kesian pulak blogger2 lain yg nak blogwalking. Saya tau perasaan kalau tak jumpa cbox dalam blog member. Maksudnya kena komen! kadang-kadang takde idea nak komen -.-' jadi saya close je.. hukhhuk..


앱아 앨잇야
Previous
Next Post »