Jun Gong Foot Detox Patch III

Gile ah.. Cerita pon ada siri III haha
Ok ok aku akan habiskan cerita ni malam ni jugak.

Selepas study sane sini carik maklumat.
Jumpa la beberapa pemborong yang boleh dipercayai.
Beware! Aku jumpa jugak peniaga yang ada sijil tipu.
Harap korang tak tertipu lah.
Sijil tu mmg nampak di edit.
Siyes. wa tak tipu.
Orang sekarang ni sanggup menipu demi wang.
So aku decide nak try dulu produk dari supplier yang aku jumpa tu.
Dan.. tadaaaa.

Jun Gong Foot Detox Patch

Ni gambar sample2 untuk setiap produk Jun Gong.
Supplier tu dengan baik hatinya bagi aku free :D
Aku nak jadi die punye agen lah! hahaha


Sebelum tu,
aku nak try sendiri dulu produk ni.
Yelah. Kena la eksperimen dulu ok ke tak produk ni.
Tapi kalo ikut cite kakak aku,
produk ni ok.
Kakak aku keje seharian berdiri.
Nak duduk memang payah.
Sebab tu dia selalu sakit kaki.
Kawan die la yang suggest guna foot patch ni.
Buang toxin katanye~
Tapi  selepas  cuba foot patch ni sekali,
kakak aku kata sakit kaki dia berkurang.
Terpulang pade korang nak percaya ke tak.
Aku percaye! Mcm takde purpose plak die nak tipu aku kan -.-'
Kalau camtu alhamdulillah.
Takyah dengar die komplen sakit kaki lagi haha

So aku yang sakai ni mula la letak benda alah ni kat kaki.
Ingat senang ke. hahah..
Memang senang pon.
Tapi tak pernah guna kan..
Kena rujuk manual hahah

Jun Gong Foot Detox Patch
Aku check bau serbuk tu. Sah. Memang tak sedap bau die haha..

Jun Gong Foot Detox Patch
Pastu aku check plaster pulak!

Jun Gong Foot Detox Patch
Pagi tadi aku dapat result ni. hahah.. Banyak toxin.
Tapi seriously.
semalam aku tidur lena.
Kalau betul foot patch ni yang bantu aku tidur lena.
Wahhh.. Kena amalkan ni~!
Previous
Next Post »