Jun Gong Foot Detox Patch II

Tak boleh blah tajuk ade I II III bagai -.-'

Nak sambung cite semalam ni.
Actually, kalau betul you guys minat nak beli,
tolong buat study sikit pasal foot patch.
Kalau tak nak pun takpe.
Takde sape nak paksa.
Tapi pastu jangan komplen kalau terbeli yang tak ori ok!

Kalau dulu-dulu memang boleh bezakan mana ori mane tak.
Ada sedikit perbezaan pada packaging.
Tapi sekarang susah sikit.
Packaging hampir2 sama.
Lagi2 kita beli online ni.
kadang-kadang seller tak upload stok foot patch yang dia ada.
Dia guna gambar dari website.
Haa amek kau.
Acaner nak tau dia ori ke tak? heee

First you kena tau dari mane seller tu dapat produk tu.
Kadang-kadang peniaga tu reseller je.
Dia sendiri tak tau supplier die dapat dari mane.
Parah kan orang macam ni.
Sebelum you distribute produk kat orang lain,
you sendiri kena tau pasal produk tu.
Jangan ingat nak untung je.


_bersambung lagi_
aku nak g survey barang dapo hoho
Previous
Next Post »