Air oh Air

Huwaaa..
Ini kali pertama Aefa mengalami situasi ni.
Takde bekalan air..
Syabas.. ooo syabasss...
Lame beno takdak air ni..

Malam tumpang mandi kat shell.
Pagi mandi kat office.
Giler sadis kisah hidup kami ni -.-''
Previous
Next Post »

27 kritikan

Click here for kritikan
December 20, 2013 at 12:01 AM ×

sabar dear, doa banyak2 ye.. :)

Reply
avatar
December 20, 2013 at 12:30 AM ×

sabar dear, air lagi penting dari elektrik kan? takde elektrik, boleh selesa compare ngn takde air, fuh ! nk kencing pon susah ! hehe

Reply
avatar
December 20, 2013 at 12:44 AM ×

haritu pun org syabas kata kt bangi mungkin tkde air selama 5 hari. tpi tiba2 tk jadi, KL pulak tkde air. seksa kot tkde air ni, sehari pun tkleh tahan apatah lagi berhari-hari. kalau tkde elektrik ok lagi. -.-

Reply
avatar
December 20, 2013 at 1:56 AM ×

aiyooo.. keciannyer aefa... mandi p.ramlee ke?.. kat tmpt keje x der toilet ke fa?..sabar yer fa..

Reply
avatar
Pha Is
admin
December 20, 2013 at 2:30 AM ×

kesiannya.. sabor je la.. hehehe

Reply
avatar
Super Girl
admin
December 20, 2013 at 6:53 AM ×

aduh . susah nye takde air . sabo je la kak :)

Reply
avatar
December 20, 2013 at 7:56 AM ×

dah mula dah la tu proses maintenance. Tempat akak masih ada lagi air sampai ke ari ni ... peliks! hehehehe :D

Reply
avatar
ctfand
admin
December 20, 2013 at 8:29 AM ×

perkara paling sukar dalam rutin kehidupan seharian kita adalah tiada air! zaman2 sekolah dulu dah puas dah mandi air terjun then angkat air balik asrama sebab bekalan air tersangkut(?).. bertabahlah aefa. u can do it!! :D

Reply
avatar
December 20, 2013 at 9:34 AM ×

alahai kesian nya ... sabaq e

Reply
avatar
Niesa
admin
December 20, 2013 at 10:18 AM ×

apuhhh...ne gaya idup xda aik ya..haha..saba jak la aefa.. mudahan cpt2 ada aik.. :)

Reply
avatar
fatin wawa
admin
December 20, 2013 at 11:27 AM ×

dengar2 juga belah salah xde air. mmg ssh xde air. nak mandi pun x best kan..

Reply
avatar
Yana Halim
admin
December 20, 2013 at 11:33 AM ×

adeh laa.....semoga tabah dgn ujian ni. MMg susah bila x de air.

Reply
avatar
Sweetie
admin
December 20, 2013 at 1:32 PM ×

Seminggu dengarnya gangguan bekalan nih!

Reply
avatar
December 20, 2013 at 2:59 PM ×

kalau tak de air apa pun tak jadi..

Reply
avatar
ct aman
admin
December 20, 2013 at 3:19 PM ×

kna beli stok myk wangi lebih la bln ni...heheheheh

Reply
avatar
December 20, 2013 at 3:53 PM ×

dok area mana ni xda air ni?

Reply
avatar
December 20, 2013 at 4:25 PM ×

tak sempat tadah air atau tak de makluman.. sian nye...

Reply
avatar
Anne Nurain
admin
December 20, 2013 at 7:54 PM ×

sabar ek? pengalaman jugak tu, dapat mandi kat shell ngan opis.. hehe.. hari ni masih xda air ka?

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
December 20, 2013 at 8:18 PM ×

ada info aritu kan KL dengan selangor takde air...huuu...
sabar jela ya aefa~
ntah berapa lama laa ni nanti takde air...

Reply
avatar
aisya
admin
December 20, 2013 at 10:39 PM ×

nang stress sikda air. mcm2 susah nak dipolah.. huhu

Reply
avatar
December 21, 2013 at 3:57 AM ×

Mmg sedih ni aefa..sabar2..ni mmg kna jimat2 air je la ni

Reply
avatar
Akeyla Azmi
admin
December 21, 2013 at 10:36 AM ×

ya allah sedih dan sadisnya ehehehe.
T_T
sabar ye kak aefa hmmm. takde letrik ok lagi, tapi kalau air takde adoi. payah wooo -___-

Reply
avatar
asha hana
admin
December 21, 2013 at 8:48 PM ×

hana masa dekat kolej dulu dah biasa dah benda2 mcm nie jadi. time nak pergi praktikal time tu la tak ada. so basuh muka gosok gigi je mampu. haha :P :P

Reply
avatar
Vee
admin
December 21, 2013 at 9:58 PM ×

setakat ni kat seri kembangan x kena . harap2 air terus ada .

Reply
avatar
December 22, 2013 at 10:13 PM ×

orang pun pernah kena sekali -_-'

Reply
avatar