Ragut. Mereka Itu Kambing

Semalam Aefa keluar shopping.
Selepas shopping tu kawan-kawan ajak keluar lepak-lepak.
Tengok wayang.
Sebab nanti bila dah fly tak tau bila dapat lepak-lepak dengan dorang lagi.
Tapi pelawaan tu Aefa tolak dengan baik.
InsyaAllah kalau diizinkan hari ni nak lepak sama-sama.

Tak berapa lama selepas tu,
dapat tahu salah seorang daripada mereka kena ragut.
Alhamdulillah takde kecederaan berlaku.
Mereka agak trauma di balai polis berdekatan.
Mereka =  3 orang gadis ayu

Aefa harap kawan-kawan diluar sana sentiasa berwaspada.
Malang tak berbau.

Selamat pagi dan selamat berhujung minggu :)

Breakfast
Breakfast??
Nak tiru gaya hotel la konon. hahaha
Aiskrim vanila + puding mango ^_^ yummyyy


have fun and take care my love~~





btw.. Aefa nak jadi sponsor.
Sile hantar proposal GA/Segmen/Contest anda ~
Baru nampak cam formal kan hikhik.



앱아 앨잇야

Previous
Next Post »

34 kritikan

Click here for kritikan
December 1, 2013 at 7:35 AM ×

bahayanya sekarang..nsib xde apa2 kcederaan..:D

Reply
avatar
Afiqah Adzan
admin
December 1, 2013 at 7:45 AM ×

Nasib tak jadi pape .. Waahh breakfast 5 star ah .. Kite breakfast milo je

Reply
avatar
December 1, 2013 at 8:48 AM ×

setuju sangat bila peragut ni di compare dgn binatang mcm kambing..

P.s : amboi breakfast dia ^_^

Reply
avatar
ct aman
admin
December 1, 2013 at 9:14 AM ×

oyeke?skrg ni kn...mcm2...smua tmpt da x brape slmt...ragutnye...tembaknye...aduhai...

btw...rase mcm nk mntak je sikit breakfast tu...

Reply
avatar
Razi ten
admin
December 1, 2013 at 9:47 AM ×

Ouh thats is so unfortunate, I wonder what is going to happens to all of us. The innocent had to work hard to earn, and some jerk just take an easy way to earn money -.-" May Allah guide them to the right path

Reply
avatar
Akeyla Azmi
admin
December 1, 2013 at 10:09 AM ×

KAK AEFAAAAAAAAAAAAA QILA NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Reply
avatar
December 1, 2013 at 10:40 AM ×

nasib baik tak jadi apa2.... bahay sekarang ni...3 orang pun boleh kena ragut...

Reply
avatar
asha hana
admin
December 1, 2013 at 10:57 AM ×

alaa gediknya makan ala2 brekfas. haha. nasib baik tak ada pape. haihh kawan hana pown hari tu pown kena ragut. -_-

#nk jd sponsor?????? sebab hana baru terfikir nak buat GA. tp tak ada sponsor. haha

Reply
avatar
Huny eda
admin
December 1, 2013 at 10:59 AM ×

semua selamat jugakan..alhamdulillh..kena hati2 tau

Reply
avatar
December 1, 2013 at 11:37 AM ×

Bahaya skrg ni..kna berhati2..nk sikit.tlg suapkan..hehe..mai jd sponsor ga sya eh aefa..bleh2?hehe..aefa..sya mengetag anda..hehe

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
December 1, 2013 at 11:39 AM ×

Kambing pun ada perasaan lebih baik dari manusia peragut.. Mmg kena berhati2 skrng ni.. malang tidak berbau..

Reply
avatar
December 1, 2013 at 1:04 PM ×

Wahhh gerak hati Aefa. Ada hikmah Aefa tak pergi eh?

Reply
avatar
Mommy Pinky
admin
December 1, 2013 at 1:31 PM ×

Aduh, confirm trauma -_-

Reply
avatar
December 1, 2013 at 3:38 PM ×

kambing jauh lebih baik dari diaorg ni. amboiiii sedap pulak nengok bekpes omputih style tu hehehe

Reply
avatar
Pha Is
admin
December 1, 2013 at 4:34 PM ×

nasib baik tak cedera...

Reply
avatar
Niena Reen
admin
December 1, 2013 at 5:12 PM ×

Cecey sedapnya breakfast.. Ish, takut jugak kan bila dengar cerita macam tu. Alhamdulillah tak jadi apa2. Kena sentiasa berhati2. Tak boleh leka bila ada di luar and baca doa sebelum keluar rumah. :D Panjang pulak eyh saya bising kat sini. >.<

Reply
avatar
Invisible Me
admin
December 1, 2013 at 8:10 PM ×

Ada hikmahnya. Semoga baik semuanya :)

Reply
avatar
December 1, 2013 at 9:29 PM ×

sedapnya sarapan tu...tu la sekarang ni macam2..risau betul

Reply
avatar
ctfand
admin
December 1, 2013 at 11:37 PM ×

Dats y ladies..pls be extra carefull..bahaya ada dimana2..

Reply
avatar
December 2, 2013 at 12:51 AM ×

terima kasih kerana mengingatkan akak.. kena berhati-hati sekarang ni.. mereka sentiasa mengintai peluang andai kita terleka walau sesaat.. takziah kepada kawan aefa tu..
wah.. sedapnya sesekali dapat breakfast macam tu.. :D
singgah menabung inti..

Reply
avatar
December 2, 2013 at 12:51 AM ×

terima kasih kerana mengingatkan akak.. kena berhati-hati sekarang ni.. mereka sentiasa mengintai peluang andai kita terleka walau sesaat.. takziah kepada kawan aefa tu..
wah.. sedapnya sesekali dapat breakfast macam tu.. :D
singgah menabung inti..

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
December 2, 2013 at 5:10 AM ×

ika setakat ni tak pernah kena ragut ni, tapi takut juga hukhukhuk,
ika keluar pun sangat jarang bawa handbag, kalau bawa pun asyraf yang akak monitor or tolong bawakan, care gile kut takut tunang dia yang lemah ini kena ragut kut hewhewhew
aefa nak buat GA bila???ehh silap, aefa nak sponsor bila??

Reply
avatar
December 2, 2013 at 8:41 AM ×

kes ragut makin berleluasa. malaysia tak aman dah huhu. mmng peragut tu kambing.

Reply
avatar
Niesa
admin
December 2, 2013 at 9:38 AM ×

nasib ktk x ekot nak ow?bahaya da kinek..

Reply
avatar
Liza Licha
admin
December 2, 2013 at 12:33 PM ×

sponsor brang apa dear ?.
hihi.. nnti licha bagi proposal

Reply
avatar
December 2, 2013 at 1:06 PM ×

mmg kene berhati2.. nk berjln kene dlm kelompok yang ramai baru selamat...

Reply
avatar
cikserai
admin
December 2, 2013 at 5:43 PM ×

sekarang ni kalau jalan 3 4 orang pon belum tentu selamat. mohon dijauhkan semua tu..huhu takziah buat kawan aefa..

Reply
avatar
Anis Zahidi
admin
December 2, 2013 at 5:50 PM ×

xada keja lain'kambing' t .. ksian kwn aefa ..

Reply
avatar
December 2, 2013 at 9:37 PM ×

innalillah...nasib baik takde pape kat dorg kan?

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
December 2, 2013 at 9:54 PM ×

Kawan-kawan terima kasih semua. :)
kepada yang nak breakfast tu, ermm.. takbleh nk bg hahaha..

Reply
avatar
Super Girl
admin
December 3, 2013 at 1:33 AM ×

peragut . mereka itu kambing dan lembuu . haha . kelakar :)

Reply
avatar
nanakimie
admin
December 6, 2013 at 2:46 PM ×

memang kambing betoi diorng tu...mujur semua kawan2 aefa xda pape...

Reply
avatar