Sorry.. Busy..

eceh tajuk. Hahaha

minta maaf. Aefa memang agak sibuk.
Esok Selangor cuti.. Tapi kami kerja ye.
Gile ke retail company pun cuti setiap kali holiday.

Sepanjang minggu training ni Aefa takde kerja dalam office.
Masa banyak terluang dalam store.
Jadi memang takde peluang la nak online kan.

After training nanti kerja utama Aefa dalam office.
Tapi kena masuk store jugak.
Banyak benda kena belajar mengenai retail industry ni.
Tapi Aefa seronok!!!
Sebab tu Aefa suka buat apa yg Aefa suka.
Sebab Aefa takkan merungut walau penat sekalipun.
Sambil kerja sambil bergembira.
Kan seronok tu.

Ok nak tido.
Esok bas pukul 7.30..
Maklum la nak gerak ke Bandar Utama
ambil masa sikit sebab jem pagi.
Nnti free Aefa balas jejak kawan-kawan ok.


----------
Sent from my Nokia

You Might Also Like

20 kritikan