Jiran Yang Jahat

Jiran-jiran saya jahat!
Ada yang tutup main pipe rumah kami.
Patut la takde air sampai 2-3 hari.
Orang lain tak sampai sehari takde air.

Takpe-takpe.
Kami nak pindah dah.
Sebelum pindah Aefa nak tutup paip jiran jugak.
Boleh tak?
hehe

Ahad Aefa cuti.
Nak pergi view rumah baru :)
Sape nak ikut?
Meh la. :D
Previous
Next Post »

28 kritikan

Click here for kritikan
aisya
admin
December 21, 2013 at 10:57 PM ×

apa kes tutup pipe rumah org lain pulak tok? mcm2 jak eh..

Reply
avatar
mieprosa
admin
December 21, 2013 at 10:59 PM ×

haha, dah knpa jadi mcm tu?

Reply
avatar
ctfand
admin
December 21, 2013 at 11:13 PM ×

Ish3x..nasib baik dah nak pindah..kalau lg lama kat situ tak tau apa lagi jiran tu buat.. take care aefa. Moga jumpa rumah idaman.. :)

Reply
avatar
Anne Nurain
admin
December 21, 2013 at 11:33 PM ×

ya Allah jahat giler jiran..
kmk sokong ktk tutup paip jiran ktk.. haha..

Reply
avatar
ezyra daniel
admin
December 21, 2013 at 11:35 PM ×

ni mesti kje budak2 nakal nie haha..takpe,skali skala kte balas balik pe salah nye kan haha

Reply
avatar
December 21, 2013 at 11:36 PM ×

isk2.... sj buat prank.. terok2

Reply
avatar
Niena Reen
admin
December 22, 2013 at 12:11 AM ×

Adoyai ada pulak main tutup pipe rumah orang. Tutup balik kang baru tahu.. Tak ada kerja agaknya.. Hahaha, sabar aja lah. Lepas ni kita chow jauh-jauh dah kan.. :D

Reply
avatar
Liyana yan
admin
December 22, 2013 at 1:35 AM ×

tutup je balik paip umah jiran tu.. haha... :D

Reply
avatar
December 22, 2013 at 7:18 AM ×

hahaha, sabar je lah... mama ada jiran suka mengendap dan jaga tepi kain mama, mama pun nak jaga tepi kain dia jugak lah...

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
December 22, 2013 at 7:58 AM ×

kenapa laa haiii kejam sangat jiran aefa tu???? --'
dengki sungguh aihhhh!
rumah baru nti kat mana aefa? aefa pm ika number aefa boleh? time ika practical nanti kalau free2 mana laa tau leh jumpa...bagi DM twitter pun ok juga :)

Reply
avatar
December 22, 2013 at 10:39 AM ×

laaaaa boleh plak camtu ye?? hurmm sabar je lah aefa dah nak pindah dah kan. Semoga tempat baru nanti aefa dapat jiran yg lebih baik :D

Reply
avatar
Akeyla Azmi
admin
December 22, 2013 at 11:33 AM ×

hahahahah kuwaja punya jiran. tutup je paip dia muahhahahaha :D


Hehehe kak aefa T_T
qila pon takde air hmmm nasibaik takde lah busuk sgt ihihihiks

Reply
avatar
Niesa
admin
December 22, 2013 at 2:00 PM ×

Aik..ada juak main cm ya...hahaha...tedah tak org aefa...pindah jak..

Reply
avatar
fatin wawa
admin
December 22, 2013 at 2:01 PM ×

kitorg kalau xde air mmg akan sentiasa check main pipe.. tkt yela mana tau ada org ttp mcm ni kan.. kalau kt rmh lama dulu, budak2 kecik suka main2 kat pili air tu. apa2 pun mmg x patutlah buat mcm tu.. =='

Reply
avatar
asha hana
admin
December 22, 2013 at 2:11 PM ×

eiyy annoying nya orang mcm tu. haha aefa pergi buat jugak bnda sama. :D :D

#nak ikut ! haha

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
December 22, 2013 at 2:32 PM ×

Dia org main tutup2 paip sbb nk ngorat Aefa kot hehee.. semoga dipermudahkan & mendapat rumah yg sesuai & lebih selesa.. aamiin. :)

Reply
avatar
December 22, 2013 at 3:47 PM ×

Rietta pown pernah terkena macam nie...byk kali jugak la...tpi bukan jiran jahat...bebudak maen...

Reply
avatar
December 22, 2013 at 4:07 PM ×

apekena lah dgn jiran akak tu =='nasib baik jiran saya tkde perangai mcm tu

Reply
avatar
December 22, 2013 at 10:56 PM ×

Sabo jerlah... Doakan je semoga orang yang buat sedar cepat.. hehe

Reply
avatar
December 22, 2013 at 11:19 PM ×

keje budak2 nakal kot ! yang penting, kalau bls balik sama la mcm kita ni budak nakal gak ! heheh

Reply
avatar
December 23, 2013 at 10:51 AM ×

setahu fiza ms dulu2 tpt fiza kene tutup paip bb tak bayar bil.. hehe... mungkin dorg tak sengaja kot..

Reply
avatar
Ahmad Zaki
admin
December 23, 2013 at 12:14 PM ×

Tak elok membalas macam tu. Better pecahkan paip dia. Lagi lama nak repair... hehehehe. Tapi apa pun jangan ikut nasihat terjahat ZH ni. =)

ZH Blogger

Reply
avatar
December 24, 2013 at 4:04 PM ×

haha..your jiran macam xda keja lain.

Reply
avatar
Invisible Me
admin
December 24, 2013 at 10:22 PM ×

Dah pindah? Dah tutup pipe jiran? :p

Reply
avatar
Invisible Me
admin
December 24, 2013 at 10:22 PM ×

nak lagi best, lekat note nasihat sikit kat pam tu. Kehkehkeh

Reply
avatar
December 28, 2013 at 10:58 PM ×

jiran tu men ke aefa.. klu men dia nk ngorat ler tu.. hihi.. dah pindah ke cyg?..

Reply
avatar