Blogger and Google+ Comments

komen 

Tada~ sekarang dah boleh komen kat mana-mana yang anda suka.
Nampak tak ada tanda Blogger dan G+ tu.
Klik tu untuk tukar platform komen ni ye.
Yippi~~

Terima kasih Akmal :)


**ngantok dan lapar selepas tukar-tukar coding**

앱아 앨잇야

Previous
Next Post »

14 kritikan

Click here for kritikan
Cik Tieka
admin
October 26, 2013 at 3:17 AM ×

Tahniah Aefa! finally dah boleh drop komen kat sini.hehe :)

Reply
avatar
Invisible Me
admin
October 26, 2013 at 7:25 AM ×

Kotak komen mesra alam. Hehe ;)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
October 26, 2013 at 8:13 AM ×

hihi trimas~~ sorry kesukaran before ni.. :D

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
October 26, 2013 at 8:16 AM ×

sbnrnya aefa lbh suka pop-up komen tu.. sbb malas nak loading page lagi setiap kali komen.. tp since dah malas nak ubah2.. ikut je la tutorial yg org bg ni hihi

Reply
avatar
Vee Lea
admin
October 26, 2013 at 2:38 PM ×

Kmk pilih nak ney ditangga first. Mun g+ ditangga dolok, sia la kmk komen. Mun sik kat sitok jak. Hehee.

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
October 26, 2013 at 11:16 PM ×

hihi.. kmk suka gik komen kat G+ except mun internet kmk slow. heeee

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
October 27, 2013 at 3:04 AM ×

Wah tahniah.. tp sy mmg lagi suka yg asal ni.. thanks sharing info ye :)

Reply
avatar
October 27, 2013 at 10:18 AM ×

fiza prefer pilih blogger..tp mn2 pun sm kan..

Reply
avatar
October 27, 2013 at 3:58 PM ×

dulu akak dah buat.. ada citer yang buat akk trauma nak guna G+.. so dah remove :)

Reply
avatar
October 27, 2013 at 9:42 PM ×

selamat malam.. memudahkan untuk komen ketika internet slow..

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
October 28, 2013 at 1:59 PM ×

aefa suka guna blogger comment kalo form tu jenis pop-up hehe.. G+ ni kurang privasi..

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
October 28, 2013 at 2:00 PM ×

G+ kurang privasi kan kak hihi..

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
October 28, 2013 at 2:01 PM ×

hihi.. betul tu sis.. kdg2 aefa sendiri tak leh bukak komen kat blog sendri hihi

Reply
avatar