Entah Tajuk Ape yang Sesuai

Hello~ Selamat malam runner~ Hari ni mood baik tahap you suruh je Aefa buat pape, Aefa memang akan buat tanpa banyak soal. Kenapa? Ini sebab dia~~

Running Man
gambar ini beskot punye saya pinjam 
Tadaaa~~ Aefa tempah ini dari Beskot. Bukan beskot yang kita kunyah-kunyah untuk minum petang tu. Beskot ni seorang gadis ayu yang meminati sewing and sketching. Tengah berlari-lari dari satu blog ke satu blog, Aefa terjumpa blog beliau. Jemput lawat blog beliau di sini

Selepas consultation hari demi hari (ecehh), maka terhasillah clutch purse yang comel ini. Dan semestinya konsep Running Man tak dilupakan. Hello. Name pon kipas susah mati kan~ 
Running Man
Saya pinjam lagi haha
Velcro sticker nametag!! Pandaikan dia tulis hangul tu. Malas nak cite panjang lah. Jemput baca kat blog Beskot ye. Ada banyak lagi gambar kat situ. Ni Aefa tunjuk depan dan belakang je. 

Tunggu abang poslaju datang esok. Please abang poslaju. Jangan lambat-lambat. Don't Walk!! Run! :D



앱아 앨잇야
Previous
Next Post »

17 kritikan

Click here for kritikan
Cik Tieka
admin
October 26, 2013 at 3:29 AM ×

baru je habis nonton running man td..mmg tak sah kalu x nmpak..hehe.. dia sndiri ke lukis kartun running man kat ats tu?? berbakatlah.. :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
October 26, 2013 at 8:13 AM ×

aah.. dia sendiri yg sketch tu.. boleh tgk kat blog dia. benda2 yg dia sketch n sew.. comel2 je hihi.. aefa pon pantang nmpak RM kat tv, mesti nak tgk. kdg2 dah tgk pon episod tu. uhuhu

Reply
avatar
Fais-SKA
admin
October 26, 2013 at 6:50 PM ×

terbaik la =) cantik betol..kreatif je beskot ni..igtkn sdap dimakan je..rupanya kreatif jugak he3..mahal x tempah??

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
October 26, 2013 at 10:33 PM ×

hihi.. xmahal.. affordable.. kalau request yg bukan2 mcm aefa ni mmg lain la harga die heheh

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
October 27, 2013 at 3:03 AM ×

Hehee suka tngok lukisan tu.. sesuai sgt dgn running man.. :)

Reply
avatar
October 27, 2013 at 10:19 AM ×

fiza pun kipas ssh mati RM.. pandai dan kreatif la dye..

Reply
avatar
Puan Gojes
admin
October 28, 2013 at 8:45 AM ×

nice :)
#hey, good morning! :D

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
October 28, 2013 at 2:21 PM ×

kan.. hihi.. jemput la tgk kat blog dia.. ada mcm2 lukisan lagi :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
October 28, 2013 at 2:27 PM ×

yeay.. kite geng.. hihih

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
October 28, 2013 at 2:28 PM ×

:D demi RM.. apa-apa pun boleh. hihih

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
October 28, 2013 at 2:29 PM ×

hihi.. kan... pandai die sketch..

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
October 28, 2013 at 2:29 PM ×

hehe. selamat petang :D

Reply
avatar
October 28, 2013 at 2:45 PM ×

hihi.. comel :) tapi akk x tgok running man la cyg..

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
October 28, 2013 at 10:59 PM ×

hihi.. akak try la tgk hihi.. :D

Reply
avatar
October 29, 2013 at 1:34 AM ×

Wah..cntiknya..sian aefa demam..jgn lupa mkn ubat eh :)

Reply
avatar