Player

 Ini bukan kisah seorang kaki perempuan atau kaki lelaki (??) jauh sekali kaki ayam mahupun kaki itik. 


Dah habis blogjogging, blogrunning, blogwalking, serta bloggolekking untuk hari ini. Boleh disimpulkan disini keadaan dunia maya agak tenang. Yelah hari rabu kan. Semua post wordless. Takde ape sangat yang nak dibaca :D

Tapi setenang tenang air di sungai, jangan disangka tiada buaya. haha. mentang-mentang la tadi ada jumpa wordless ada gambar buaya. :P Dalam ketenangan tu, tetiba muncul pop-up dowload bagai nak rak! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Close! Pop-up balik! Penghujungnya? Close window terus~  Tak tahu dari blog mana. Sebab Aefa biasa buka banyak blog dalam satu masa. 

Pop up
Abaikan bg ye. malas nak blur kan :D

Aefa guna automatic capture download. Jadi benda ni biasa berlaku. Takde masalah pun kalau keluar pop-up tu tapi kalau banyak sangat macam tadi agak rimas la. Ntah lagu ape banyak sangat kat situ. Bawah ni contoh pop-up yang aefa dapat kalau ada lagu kat blog korang. Kalau lagu tu best Aefa boleh download terus. Kan senang hihi

Pop up
Abaikan bg ye. malas nak blur kan :D

Tapi best lagi kalau guna player kat bawah ni. Pop-up download tu tak keluar. Nak off kan lagu pun senang. Bayangkan Aefa buka 10 blog, semua guna player yang takde play-pause. Haru biru duniaku~ ahaha.. Mute? eh mane boleh. Kat lappy memnag 24/7 lagu korea berkumandang haha.. 

Pop up
Abaikan bg ye. malas nak blur kan :D

Ok. Sekian sahaja kesimpulan hari ini. Nak sambung kunjung balas mereka yang drop by kat sini. Harap esok tak jumpa blog tu lagi. hahaha jahatnye aefa ni!



(??) Bimbingan dan kaunseling amat diperlukan ketika mula membaca entry ini. time kaseyyy :P


앱아 앨잇야
Previous
Next Post »

20 kritikan

Click here for kritikan
Khir Khalid
admin
October 30, 2013 at 10:51 PM ×

Pemilik buaya dtg singgah hahaa.. sy belum berapa reti nk guna player lah.. kena pelan2 baca, belajar & fahamkan.. :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
October 30, 2013 at 11:33 PM ×

hahaha.. alamak~ pemilik buaya dah dtg.. hahah.. nanti guna player yg senang play-pause tau.. hihi..

Reply
avatar
Aden Fikri
admin
October 31, 2013 at 1:12 AM ×

nambah nambah ilmu :)
Visit Back ya :3
http://dakaranime.blogspot.com/

Reply
avatar
Niesa
admin
October 31, 2013 at 11:23 AM ×

niesa xsuka kalau blog tu xde button pause..nanti nak baca entry pn terus xde mood..hihi

Reply
avatar
October 31, 2013 at 4:07 PM ×

hihi.. oo cm gitu yer.. tp sis tak bape suke la nk put player.. hihi.. :)

Reply
avatar
pha is
admin
October 31, 2013 at 4:24 PM ×

betol2.. letak lagu kat blog ni ada keburukannya jugak.. tambah2 kalau BW sambil dengar lagu kat player sendiri. lepas tu blog tu ada lagu jugak.. tak ke celaru jadinya.. hehe

Reply
avatar
Gumiho Nita
admin
October 31, 2013 at 7:12 PM ×

mantapnya... salam dari Blogger Indonesia

Reply
avatar
Amanina Mads
admin
October 31, 2013 at 10:13 PM ×

media player rupanya..hehe. buat suspens

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 1, 2013 at 1:16 AM ×

hihi tu la.. kalau yg xde play-pause tu mmg aefa singgah sekejap je la kat situ. hehe

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 1, 2013 at 1:17 AM ×

hihi.. ok la tu sis. xyah letak lagu.. wat berat blog je hihi

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 1, 2013 at 1:20 AM ×

hehe.. betul tu pha is.. aefa jenis yg suka bukak byk2 tab.. mmg selalu je kecelaruan tu berlaku hihi

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 1, 2013 at 1:22 AM ×

salam kenalan jugak.. terima kasih sudi komen di sini :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 1, 2013 at 1:23 AM ×

hehe.. takde pape pon.. nak cite pasal player kat blog2 tu je hihi

Reply
avatar
November 1, 2013 at 10:37 AM ×

sally bukak 1 blog je sekali...penat aihh...lagu macam-macam :P

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 1, 2013 at 11:37 AM ×

haha.. lagu yg mcm2 tu mesti dari player sally sndri kan :P

Reply
avatar
Aya Zuki
admin
November 1, 2013 at 12:01 PM ×

auww blog aya ada lagu..nak kena buang ke?tp aya suka lagu tuu..huwaaaa

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 1, 2013 at 12:18 PM ×

hehe.. xyah buang.. kalau boleh guna yg ade button pause tu.. senang utk blogger yg berkunjung :)

Reply
avatar
Anne Nurain
admin
November 2, 2013 at 1:17 AM ×

memang annoying kan kalau jadi macam tu..
kalau 2 3 kali boleh sabar lagi close IDM tu tp kalau dah berkali2 mmg ilang sabar da.. hehe..

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 2, 2013 at 10:23 AM ×

haa.. betul.. 2 3 kali boleh terima lagi.. kalo byk sgt tu mmg malas la nk layan hihi

Reply
avatar