Blog Review - Cik Dabel N

Ini blog review pertama dan yang terulung kalinya dari Aefa.
Sila bangga Cik Dabel N :P

Header
Header


Blog Cik Dabel N ni simple je.
Tak berat mata memandang,
tak berat jugak bila nak loading :D

Header dia comel.
Ada gambar love, kereta, buah, happy, dan kamera.
Kalau di translate kan ikut fikiran logik Aefa,

Love = penuh kasih sayang
Kereta = Suka bersiar-siar (ke kaki rayau :P)
Buah = Suka makan
Happy = Seorang yang happy go lucky
Kamera = Pantang nampak kamera

hahaha

Cik Dabel N pantang nampak orang komen,
dia mesti reply sepantas kilat.
Pastu memang berborak sakan la kat situ.
Sebab tu Aefa suka merayap ke blog dia.
Service kat blog Cik Dabel N tip top~ :P
Alah bukan sebab dia reply komen je,
sebab kat blog Cik Dabel N ada macam-macam
tutorial - masakan - book review - skin care

Oh lupa pulak, nama Cik Dabel N kita ni
Hari lahir dia bakal menjelma.
Beliau jugak bakal melangsungkan majlis pertunangan beliau
dengan Encik Dabel S pada 30 Nov nanti.
Jadi mari ramai-ramai terjah blog beliau
untuk wish birthday dan congratulation :)


Sekian.

Source : Blog Cik Dabel N + Widget2 yang berkenaan :D

Note : terjah beliau >> About Me
                              >> Main Page


앱아 앨잇야
Previous
Next Post »

26 kritikan

Click here for kritikan
Aefa Aerisya
admin
November 22, 2013 at 3:01 AM ×

Siara hehe.. g ktk blog nya :D

Mizz Aiza hehe.. yg bagi review pon tak pernah kena review lagi kak haha

Reply
avatar
Aya Zuki
admin
November 22, 2013 at 5:11 AM ×

best jugak main review blog ni..hee

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
November 22, 2013 at 5:34 AM ×

ika pun selalu singgah blog nadia tu, komen2 baca entri segala hewhew

Reply
avatar
Akeyla Azmi
admin
November 22, 2013 at 7:30 AM ×

THUMBS
UP!!!!
HEHEHEHEHHE

Reply
avatar
Mohd Izzat
admin
November 22, 2013 at 8:08 AM ×

Cantik blog dia...kemas!

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 22, 2013 at 8:50 AM ×

Aya hehe.. yg kena review lagi best :D

Ika hehe.. same! aefa pon suke :D

Akeyla hehe.. sile2 singgah blog beliau :D

Izzat dah terjah ek? wow pantas~

Reply
avatar
November 22, 2013 at 9:21 AM ×

Alololo cuweettnyyaaa adik kite niii. Hahaha. Nanti ahkak buat review blog juga yeee. Saborrrr. :P

p.s : Nak kek lapis *hentak2kaki*

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 22, 2013 at 9:24 AM ×

Ahkak comel hahaha.. erkkk tulisan bawah tu tak nampak plak.. salah coding tulisan tu :P

Reply
avatar
November 22, 2013 at 10:35 AM ×

kena terjah ni! hehe :) tengok header tu pun comel je,hehe :)

Reply
avatar
Ahmad Zaki
admin
November 22, 2013 at 11:31 AM ×

Singgah pagi. Follow blog awk. Jom follow blog saya balik... =)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 22, 2013 at 11:41 AM ×

Fatanah sile dik~ hihi

Zack ok thanks.. jap lagi ye :D

Reply
avatar
November 22, 2013 at 11:53 AM ×

owh..yer ke??okay2...sekarang gak gi terjah ngan wish kat dia..hehehe

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
November 22, 2013 at 12:23 PM ×

WOW.. blog menarik. boleh lah akak singgah bila2

Reply
avatar
Invisible Me
admin
November 22, 2013 at 12:33 PM ×

Wahhh. Boleh terjah nanti. Nama double N, pasangan double S :)

Reply
avatar
November 22, 2013 at 1:10 PM ×

satgi nak terjah blog beliau ^^

Reply
avatar
November 22, 2013 at 2:09 PM ×

singgah jengok blog yg d review

Reply
avatar
Lynie Yusoff
admin
November 22, 2013 at 3:58 PM ×

review kite punya plak...hehehe ^_^v

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 22, 2013 at 5:24 PM ×

Azlan hehe.. sile2 :D

Kak Lieya boleh kak. hihi

IM kan.. dua2 dabel.. hihi

Fae Silekan :D

Nur hehe. silekan :D

Lynie InsyaAllah kalau free aefa watkan ye :)

Reply
avatar
fatin wawa
admin
November 22, 2013 at 10:57 PM ×

bestla dapat hadiah..:)

Reply
avatar
nanakimie
admin
November 23, 2013 at 2:23 AM ×

aefa blog nana berat tak nak loading?nana tak pasti intenet slow ke apa,tapi macam beratje blog tu,hihi....

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 23, 2013 at 9:48 AM ×

Fatin hehe.. tu la :D

Khir tq :D

Nana nk blog ringan, kena kurangkn bloglist.. :D

Reply
avatar
nanakimie
admin
November 24, 2013 at 12:17 AM ×

oo,nana da kurangkan sikit mana yg da lama xupdate tu,hihi....tapi still banyak lagi..senang bila ada bloglist:)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 24, 2013 at 11:10 AM ×

Nana same la.. aefa pun dah kurangkan bloglist. mane yg update setahun sekali tu terus remove heee

Reply
avatar