SEGMEN SIMSEM BLOGGER BY RISHAMELON

 

Ape maksud SimSem Blogger tu?
Sile ke blog penganjur ye :)

**********************
Aefa join segmen ni sebab segmen ni nampak unik.
Selalunya Aefa jumpa segmen yang menawarkan macam-macam hadiah
seperti sehelai baju, seutas jam tangan, rumah sebijik(eh?) hahaha
Tapi segmen ni menawarkan sesuatu yang lebih bermakna dari tu.
FRIENDSHIP :)


Ok agak chubby di sini -.-''
Salam perkenalan dari Aefa.
Boleh follow kalau sudi :)
FB : aerisya
Twitter : aefa_aerisya

앱아 앨잇야
Previous
Next Post »

12 kritikan

Click here for kritikan
Khir Khalid
admin
November 16, 2013 at 5:17 PM ×

Slmt bersegmen.. all the best.. :)

Reply
avatar
November 16, 2013 at 6:19 PM ×

fae singgah dari segmen yg same :D jom bw ke blog kawan2 ^^

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 16, 2013 at 10:31 PM ×

@Khir terima kasih :D

@Fae aefa jumpa segmen ni dr blog fae tadi ehheh :D

@Mizz Aiza tq akak :D

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
November 17, 2013 at 12:43 AM ×

selamat bersegmen aefa...
betul tu persahabatan tu yang berharga, dalam kita berblogging dapat juga kenal2 blogger lain :)
nanti ika follow twitter aefa heeee ;)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 17, 2013 at 9:48 AM ×

@Ika kan.. hihi.. tu la paling bermakna. dpt tambah kawan :D

Reply
avatar
Risha Melon
admin
November 19, 2013 at 10:46 AM ×

hee thnk join . da update :)
http://rishamelongadis.blogspot.com/p/simsem-blogger.html

Reply
avatar
November 21, 2013 at 1:06 AM ×

Hai aefa..dr simsem blogger jugak.dah follow awk :D salam kenal. Sy Mai ^^

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 21, 2013 at 1:46 AM ×

Risha ok tq :D

Mai hye mai.. salam kenal jugak :D

Reply
avatar
Ren Oh.
admin
November 29, 2013 at 2:02 AM ×

http://renohisweird.blogspot.com/2013/11/segmen-simsem-blogger.html

hi dr segmen yg sama. app org kat fb nnt ekk ;D

Reply
avatar
Risha Melon
admin
December 1, 2013 at 10:22 AM ×

Salam..geng simsem . maaf dekat sini banyak banyak . segmen tu terpaksa di hentikan sebab mula awal next year risha langsung tak boleh bagi komitmen dekat blog..sorry sebab Risha baru dapat tahu something yang membuat kan Risha susah nak on blog selalu next year bukan macam sekarang. semua akan di padam,maaf atas usaha korang tapi risha akan biar kan blog korang dlam bloglist risha ok . janji 

Reply
avatar