Kehidupan

Story
gifhell.com


Tadi terjumpa animasi ni di blog Indah

Tengok dari mula sampai habis tau.
Kesudahannya?

앱아 앨잇야
Previous
Next Post »

20 kritikan

Click here for kritikan
Aya Zuki
admin
November 11, 2013 at 8:46 PM ×

comel + sweet + sedih

Reply
avatar
Vee Lea
admin
November 11, 2013 at 9:39 PM ×

Life.. Akan ada byk masalah, and at one time, we just have to go..

Reply
avatar
November 11, 2013 at 10:27 PM ×

perempuan cute tu mesti bersama2 budak laki tu sambut bday? hihi

Reply
avatar
November 11, 2013 at 10:45 PM ×

alamak..sikit punya lama tunggu rupanya to be continue??kena sambung balik nih..hehehe

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
N-fiq :D
admin
November 11, 2013 at 10:47 PM ×

Terbang sambil mendarat di sini. Jom join GA yang awesome ni! Terdapat 100++ hadiah untuk dimenangi! http://superpapaya.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

Reply
avatar
ezyra daniel
admin
November 11, 2013 at 11:05 PM ×

agak panjang tapi jalan cte dia best..agak sedih ending dia..

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 11, 2013 at 11:43 PM ×

Aya kan.. kite tgk pon kejap happy kejap sedih..

Vee yup.. itulah kehidupan..

Farhanah syg tgk la sampai habis.. cite die agak panjang.. hihi

Azlan
selepas to be continue to ade smbungan lagi :D

N-fiq insyaAllah :)

Ezyra aah panjang cite ni. gagah jugak la tadi tgk dgn internet mcm siput ni hehe

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
November 12, 2013 at 1:46 AM ×

Sedihlah pulak ending dia.. pengorbanan ayah & ibu..

Reply
avatar
November 12, 2013 at 2:25 AM ×

Tak dpt tgk la aefa..line sgt slow..huhu

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
November 12, 2013 at 3:14 AM ×

1001 perasaan ada bila tengok klip animasi ni :')

Reply
avatar
Elih Japahar
admin
November 12, 2013 at 7:53 AM ×

Animation pun dah boleh jadi short movie ni hihi..best, sy tgok smpai habis ni...mcm ni lah khidupan..

Reply
avatar
November 12, 2013 at 9:12 AM ×

so..sob.....sedih...sebab tak dapat nak tengok video nie

Reply
avatar
November 12, 2013 at 11:11 AM ×

dah tgk dah yg ni...tgk kat blog sape tah...tak ingat...huhu...sedih hati titew~

Reply
avatar
Anne Nurain
admin
November 12, 2013 at 11:45 AM ×

cerita yang agak panjang tapi anne dapat jugak tengok sampai habis.. sweet tp sedih la.. huhu..

Reply
avatar
November 12, 2013 at 12:08 PM ×

just like other said... sweet tapi sedih... huhu.. but, it's a great animation :)

Reply
avatar
Cik Tieka
admin
November 12, 2013 at 3:51 PM ×

bibit pcintaan dari kecik rupanya..sedih pulak bnyak dugaan dorang hadapi..

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 12, 2013 at 5:44 PM ×

Khir kan.. tak sangka ending die cmtu.. mcm2 perasaan ada.

Adrianna
haha.. tadi aefa pon xdpt tgk sbb line cam siput ni..

Ika
kan ika.. mcm2 perasaan ada bila tgk dr mula.. :)

Elih hehe.. mudah lagi kot. sbb kalau video mmg sah2 aefa xdpt tgk sbb line tenet cam siput ni.

Kak Ferd haha.. gambar la kak.. tp kalauu tenet slow mmg xdpt tgk jugak -.-''

Sally
hehe.. aefa pon jumpa dr blog org len :D

Anne
mula2 aefa ingt cite ni habis smpi die bg kad besday tu je hehehe

Nurul Farahizzati kan.. pandai sape yg wat animasi ni..

Cik Tieka cite dari lahir.. sampai anak die dewasa :D

Reply
avatar
November 12, 2013 at 6:21 PM ×

Kreatifkan sapa yg buat bnda ni..

:'(

Reply
avatar
November 12, 2013 at 11:00 PM ×

so cute and touching.. :')

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 13, 2013 at 1:25 PM ×

Shila kan.. jgn nangis2.. xcomel lah :D

Nina kan.. :)

Reply
avatar