Postman To Heaven

Postman To Heaven
Postman To Heaven

Bosan sangat sampai tonton balik movie ni.
Cite die takde la best mane pon.
Sebab Jejung ensem, tengok berkali-kali pun takpe :D

Beg pun tak berisi pape lagi .
Bila lah mood rajin nak menjelma ni.
Nanti baru nak terhegeh-hegeh packing barang.
Ada je la yang tertinggal.

Sebenarnya nak tanya, smart casual tu pakaian macam mana ye?
haha Dah google,
yang keluar amoi blonde dengan skirt pendek.
Jadi kalau untuk perempuan bertudung macam mana?

nak shopping esok ni. haa. sape nak ikut :D


앱아 앨잇야
Previous
Next Post »

32 kritikan

Click here for kritikan
Niesa
admin
November 29, 2013 at 2:22 PM ×

wahh..dh nk shopping hwo..hehe..

Reply
avatar
November 29, 2013 at 2:26 PM ×

bab berpakaian ni akak selalu hentam je.. hehe..

Reply
avatar
Huny eda
admin
November 29, 2013 at 2:30 PM ×

setahu saya...mcm pakaian pejabat kot..kalau casule ja..baru sempoi..hahaha..tak tahu jugalah dear..xox0

Reply
avatar
November 29, 2013 at 2:42 PM ×

macam pakaian formal kot,hehee..tak reti sangat :p

Reply
avatar
nanakimie
admin
November 29, 2013 at 4:11 PM ×

office wear la kot dear,kemeja gitu,hihi..nana pun xtau...

Reply
avatar
November 29, 2013 at 4:43 PM ×

Haha amboi, tengok berkali-kali. Memnag minat Korea ke apa ni?

Reply
avatar
ct aman
admin
November 29, 2013 at 4:56 PM ×

mcm baju nk g pjabat kot...hikhikhik....waa...syok sopim...

Reply
avatar
athiqi ariff
admin
November 29, 2013 at 4:57 PM ×

amboi aefa..mnt btul dia korea,hantu korea ke pe ni..hehe..nt bila aefa msk kolej blk?

Reply
avatar
NUR ANNISA
admin
November 29, 2013 at 6:21 PM ×

jaejoong mang handsome giler...minat:)

Reply
avatar
Izzati Amira
admin
November 29, 2013 at 6:36 PM ×

dah lame tengok cite ni.. bese2 je... untung sebab hero hensem.. tu yg ase best sikit tu.. haha

Reply
avatar
November 29, 2013 at 6:54 PM ×

cerita ni saya tak tengok lagi pun...
saya selalu ikut suka hati je nak pakai baju apa,hehe...
akak nak shopping? woa,nak ikut! :p

Reply
avatar
November 29, 2013 at 8:13 PM ×

untung r banyak duit gi shopping.. huhu.. smart casual ek.. pakaian casual yang nampak smart.. faham x? hehe... btol, citer tu best pown.. hehe..

Reply
avatar
ezyra daniel
admin
November 29, 2013 at 10:05 PM ×

pernah gak tengok movie nie dlu..tapi cte nie sedih2 je aishh apa la..jaejong tu dah mati kan?hmm

Reply
avatar
Siara Elina
admin
November 29, 2013 at 11:54 PM ×

casual adalah pakaian biasa2 jer . simple but nice n bergaya.. ^^ dulu pun sibuk gak search internet sebab tak tau kahkahkah. aihh, BM -.-

Reply
avatar
November 29, 2013 at 11:58 PM ×

Pakai baju kemeja dgn seluar slack kut aefa..nak ikut..nak ikut.. :D

Reply
avatar
November 29, 2013 at 11:58 PM ×

Pakai baju kemeja dgn seluar slack kut aefa..nak ikut..nak ikut.. :D

Reply
avatar
fatin wawa
admin
November 30, 2013 at 12:13 AM ×

bestnya shopping.. nk ikut jugak.. hee~~ :D

Reply
avatar
Anne Nurain
admin
November 30, 2013 at 12:47 AM ×

ikut shopping!!! haha..
jaejoong ensem ooo.. boipren no.2 kmk.. haha..

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
November 30, 2013 at 1:57 AM ×

Tu pakaian yg santai2 je tp smart.. baju kurung bolehlah dikategorikan mcm tu, paling x pun seluar dgn baju yg kemas.. bukan formal.. :D

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 30, 2013 at 1:59 AM ×

Niesa hehe..perlu baju kerja~~

Mizz Aiza haha.. xboleh hentam dulu kak.. dlm surat tulis dress code :D

Hunyeda haha.. tu la.. kalau die tulis siap2 pakaian pejabat kan senang -.-''

Mirza haha.. mungkin jugak kan.. adoii

nana haha.. ramai gak yg kate office wear :D

Nad hahah.. sebati dgn jiwa dah hahahah

ctaman haha jom2 join.. tadi dah pre-shopping haha..

Tiqi aefa gn korea selari la tiqi hehehe.. kolej??? -.-'' org dah nak keje da :P :P

Annisa kann. ensem.. sbb tu sanggup tgk 5 6 kali :D

Izzati haha tu la.. cita biasa je.. hero je ensem :D

Fatanah jom2.. esok akak soping~~

Zizie maksudnya pakaian g jenjalan tu la kan.. ?

Zyra dia koma je.. hihi.. pastu hidup balik :D

Pha Is haha.. tajuk cerita tu :D

Siara ohh.. ok.. maksehhh :D

Sya haha.. jom2. esok shopinggg. bawak duit sendri2 ok :P

Wawa boleh2.. esok jumpa kat simpang kedai pak mat :D

Anne haha. jum! the spring :P hahaha.. no 2? ermm.. kmk sik pasti nya no brapa.. haha..

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 30, 2013 at 2:00 AM ×

Khir ok noted.. tq :D esok boleh shopping dgn senang hati dah :D

Reply
avatar
Affy Afiqah
admin
November 30, 2013 at 6:24 AM ×

kalau pendapat ika, untuk lelaki, category smart casual ni macam pakai bju kemeja + coat + seluar jeans, tak formal tapi macam santai...

kalau perempuan, baju kurung, kemeja dengan seluar slack, again bukan pakaian formal tapi akan nampak kemas :)

nak ikut juga shopping huuu ;D *macam dekat je

Reply
avatar
artiirhamna
admin
November 30, 2013 at 8:05 AM ×

belum nonton lah drama ni, saya tengah nak selesaikan drama "Who Are You" best tuh drama... :D

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 30, 2013 at 9:12 AM ×

Ika oh.. ihihi.. blur pulak kalau bab2 pakaian ni huhu.. jom soping ptg nanti :D

Irhamna hihi.. siapa pelakon drama tu ye?

Reply
avatar
November 30, 2013 at 9:17 AM ×

hari ni akak nak shopping kan? hehe :)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 30, 2013 at 10:37 AM ×

Fatanah aah. tp xjadik la nk bawak adik g same ;P :P

Reply
avatar
November 30, 2013 at 1:32 PM ×

smart casual pakaian yang paling sempoi sekali..hahaha

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
November 30, 2013 at 5:48 PM ×

jae jung ex dbsk.. muke kiut mcm kucing.. saranghae oppa.. hehe

Reply
avatar
November 30, 2013 at 7:02 PM ×

smart casual more to half-office wear...simple...tp bukan t-shirt okay?

Reply
avatar
asha hana
admin
November 30, 2013 at 11:45 PM ×

hana nak ikut. haha boleh jd tukang designer pakaian utk aefa. :D

#aefa jangan malas2 ok? hik2. smart casual macam pakaian ke office dear. rasanya lah ^_^

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
December 1, 2013 at 12:31 AM ×

Azlan haha. yeke ni??

Fiza haha. sempat pulak die luahkan cinta pada jaejung hihi

Sally arrasooo~ mcm penin g pulak carik baju2 tu huhu

Hana xyah la.. dah balik da pon haha..

Reply
avatar