Moody

Menaip dalam keterpaksaan.
Penipu!
Padahal dari tadi fikir nak update apa.

Tadi kemain lagi nak join GA.
Mentang-mentang ada wifi free.
Orang sebelah online, kita pun tumpang sekaki.

Tapi!
Separuh jalan join GA.
Mood hilang.
Sebab, setiap kali nak follow blog,
CAPTCHA~
Antara perkara yang annoying sekali dalam dunia blogging.

CAPTCHA
CAPTCHA
Tolong sesiapa berhujah sedikit.
Adakah ini kekal?
Adakah disebabkan follow blog-blog tadi
yang rata-ratanya tak guna Google Connect widget?
Ottoke??? -.-''
Previous
Next Post »

27 kritikan

Click here for kritikan
Affy Afiqah
admin
November 26, 2013 at 2:28 AM ×

ika ingatkan kalau comment je ada captcha ni, follow blog pun ade jugak ek?
ika pun tak tahu macam mana sebab tak pernah mengalami huk

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 26, 2013 at 2:34 AM ×

Ika same la.. first time kene ni.. td join GA.. tetiba rajin join GA banyak penganjur.. -.-''

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
November 26, 2013 at 2:38 AM ×

Sy pernah ada waktu follow blog lain ada mcm ni, ada waktu x de langsung... hmm x tau lah :)

Reply
avatar
November 26, 2013 at 3:05 AM ×

eh! captcha?! cukup2la sesetangah komen dan chatbox nk ada capthcha.. ini kalau keluar camni, mau silap hari bulan, xnak follow2 dh.. apa kah semua ini.. huhu...

Reply
avatar
November 26, 2013 at 3:11 AM ×

Aaa..nk folo pun kna captcha ke..huhu..klu line siput mmg x leh join ga yg byk sponsor la..huhu

Reply
avatar
Pha Is
admin
November 26, 2013 at 4:29 AM ×

pernah kena.. x de pape pun.. cma sbb follow ramai orangsangat dalam 1 hari.. heehehe

Reply
avatar
artiirhamna
admin
November 26, 2013 at 6:42 AM ×

tak ape2, ni biase muncul lah. tapi tak kan nak muncul macam ni terus, hanya blog tertentu je...

Reply
avatar
November 26, 2013 at 7:31 AM ×

janganlah hilangkan mood 2 ye....bru thu nk follow pun ad alah macam ni..:)

Reply
avatar
Niesa
admin
November 26, 2013 at 8:23 AM ×

adohh...sungguh annoying la benda ya...mok follow pn ada indah..eii...

Reply
avatar
November 26, 2013 at 9:14 AM ×

Yesss ! CAPTCHA ni sukaaa spoil mood. Menyampah. Y___Y

Reply
avatar
ecah khalili
admin
November 26, 2013 at 9:50 AM ×

captcha ni akan keluar bila dalam satu hari tu kita follow banyak sangat blog..esoknya akan hilang..dun worry =)

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 26, 2013 at 11:33 AM ×

Khir ohoo first time kena ni. sbb first time join GA ramai penganjur ahaha

Farah haha tu la.. terkejut jugak bila tu muncul. -.-''

Sya haha.. semalam kan bosan.. wifi free plak tu :P

Pha Is oh mcm tu ye? malas la nk join GA ramai sgt penganjur lagi -.-''

Artiirhamna hehe.. takut jugak google dah suspicious dgn IP kita kan hihi

Ikhwan hehe.. mmg tak suke benda ni.. kacau je..

Niesa hehe.. kmk terkejut juak.. -.-'' nasib bait skejap jak.

Nadia haha.. tu la.. yg kat bhgn komen tu yg paling susah baca captcha die -.-''

Ecah hihi.. takut jugak kekal mcm tu.. mmg xnk follow org lagi dahkalau terpaksa hadap captcha ni selalu hhuhu

Reply
avatar
Afiqah Adzan
admin
November 26, 2013 at 2:01 PM ×

Rasanya sebab kite follow blog banyak sangat sbab tu keluar captcha tu

Reply
avatar
Invisible Me
admin
November 26, 2013 at 3:07 PM ×

Tak pernah kena lagi captcha captcha ni. Bunyi dah macam kepci ja. :p

Reply
avatar
November 26, 2013 at 3:30 PM ×

saya pernah jadi macam ni..nak follow tetiba kuar benda alah tu,huhu... terbantut niat nak follow..

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 26, 2013 at 5:06 PM ×

Afiqah oh.. mcm tu.. byk sgt follow semalam kot huhu

IM haha,, wat org lapar je die ni :D

Fatanah kan.. akak pon same.. terus terbantut niat nk follow :D

Reply
avatar
Rizal
admin
November 26, 2013 at 5:17 PM ×

Captcha ni nak pastikn yg byk2 follow tu bknnya bot (gelaran sbnar xpasti..^^). Jdi nk pastikn je yg follow tu ialah manusia. Rasenye la...hehehe

Reply
avatar
Aefa
admin
November 26, 2013 at 6:23 PM ×

Rizal ramai gak yg ckp cmtu.. xpe2.. taknak follow org dha haha

Reply
avatar
asha hana
admin
November 26, 2013 at 8:19 PM ×

kimcana unnie. maybe sekejap je. tp hana tak pernah kena lagi. hik2. :)

Reply
avatar
November 26, 2013 at 10:25 PM ×

bole follow...cuma jgn mara la kalo kene enter captcha. hahaha

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 26, 2013 at 11:48 PM ×

Hana eh.. budak korea mana sesat ni haha.. dah takde dah.. tp xnk follow blog byk2 dah :D

Rizal haha.. tu mmg la kena marah.

Reply
avatar
nanakimie
admin
November 27, 2013 at 12:29 AM ×

salah satu sebab malas nak join ga yg banyak sponsor,hee....

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 27, 2013 at 1:14 AM ×

Nana semalam terlebih rajin hehe

Reply
avatar
ctfand
admin
November 27, 2013 at 11:29 PM ×

cbox aefa da edit lom? Ade captcha gak..haha

Reply
avatar
Aefa Aerisya
admin
November 28, 2013 at 1:36 AM ×

ctfand haha.. yg tu mmg letak captcha kak.. sbb tak galakkan org tinggal jejak kat situ hihih.. guna la shoutbusuk :D

Reply
avatar
ctfand
admin
November 28, 2013 at 1:10 PM ×

Ohh..baiklah..baiklah.. :D

Reply
avatar